miercuri, 1 iunie 2011

Andreea Banica mai vrea un copil

Andreea Banica marturiseste in noul numar al revistei Ce se intampla, doctore? ca isi doreste un frate sau o surioara pentru Sofia si ca perioada in care a foat insarcinata a fost minunata: „Sarcina a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea. Ma simteam ocrotita si foarte sexy.”
Andreea Banica mai vrea un copil
La doi ani dupa nasterea Sofiei, cantareata arata spectaculos si este chiar mai slaba decat inainte de sarcina. Datorita concertelor, a reusit sa dea jos 17 kilograme. Acum mananca in functie de indicele glicemic al alimentelor, iar meniul ei arata astfel: „Dimineata – doua oua fierte cu branza de capra, la pranz – o felie de paine integrala cu somon la gratar si legume (dar fara cartofi), iar seara gratar de vita cu salata verde pentru digestie.”
Andreea povesteste in Ce se intampla, doctore? ca este rasfatata de sotul ei care gateste si care ii face surprize pregatindu-i micul dejun sau cina.
Intrebata despre relatia cu Lucian, vedeta marturiseste cu emotie: „Cred ca suntem cel mai longeviv cuplu din showbiz. Ne iubim si avem incredere unul in celalalt. In rest, gura lumii poate sa zica ce vrea. Cand sotul meu a fost acuzat de infidelitate, nu am crezut nicio boaba, chiar m-am amuzat. La un an dupa, am primit un mesaj in care <<presupusa>> si-a cerut scuze public, pe Facebook, pentru ce a facut. Ne-a spus ca a fost platita sa faca asta!”

Iar despre relatia cu fiica ei, Andreea Banica spune in Ce se intampla, doctore? ca adora fiecare clipa pe care o petrec impreuna: „Sofia este o minunatie, o fetita foarte desteapta, seamana cu tatal ei. Vorbeste, numara, danseaza si este tare cuminte si intelegatoare cand plec de acasa la concerte.”
In finalul interviului acordat revistei Ce se intampla, doctore?, Andreea marturiseste ca trece prin cea mai fericita perioada din viata ei. Are o familie, tocmai si-a lansat un nou videoclip si arata spectaculos.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu