miercuri, 1 iunie 2011

Cel mai bine pastrat secret de la Hollywood din ultimii 20 de ani: povestea fascinanta din spatele Super 8!

Monstrul care a fost tinut un secret total mai bine de un an va fi in sfarsit eliberat in cateva saptamani.
Cel mai bine pastrat secret de la Hollywood din ultimii 20 de ani: povestea fascinanta din spatele Super 8!
Mai sunt doua luni pana la lansarea in Romania a SF-ului pe care americanii il numesc deja filmul a carui intriga e probabil cel mai bine pastrat secret de la Hollywood din istoria recenta.

Peste 2 saptamani productia care a inghitit 45 de milioane de dolari se va lansa in SUA! Creatia lui JJ Abrams filmul a creat un buzz fenomenal pentru ca nu se stiu foarte multe lucruri despre creatura care declanseaza povestea.


Un omagiu al filmelor de inceput ale lui Steven Spielberg, filmul este povestea unuin grup de prieteni dintr-un orasel din Ohio care sunt martorii unui accident de tren in timp ce filmau cu o camera Super 8. La putin timp dupa, o serie de lucruri ciudate si groaznice incep sa loveasca oraselul.  Multi il aseamana cu Cloverfield al lui Matt Reeves din 2008 si se asteapta ca un monstru teribil evadat din Aria 51 unde presupune ca se testeaza cele mai avansate tehnologii ale armatei americane sa-si faca aparitia.




Cum arata monstrul si ce reprezinta acesta a fost tinut un secret total de producatorii filmului care nici macar nu au lansat obisnuita linie de jucarii asociata de obicei cu astfel de filme, tocmai pentru ca varianta de jucarie a monstrului sa nu poata fi vazuta inainte de lansarea lui Super 8.

Filmul construieste o lunga atmosfera de panica si mister si a avut parte de recenzii bune impresionandu-i pe cei care au avut sansa sa-l vada cu cateva saptamani inainte de lansare. Nu va asteptati la o noua varianta de E.T., insa cu siguranta Super 8 este unul dintre cele mai spectaculoase filme ale lui 2011 scrie E! Online.



Ce este Super 8?

In 2009, JJ Abrams avea o problema. Dupa succesul cu blockbusterul Star Trek, avea o idee pentru un nou film, insa nu era definitivata.

"Ma gandeam la un film legat de un tren care transporta ceva din Aria 51" a declarat regizorul pentru Total Film.




La fel ca Steven Spielberg, George Lucas si Robert Zemekis, JJ Abrams a inceput in copilarie sa filmeze tot ce prinde cu o camera Super 8 populara in anii '80.


"Am inceput sa vorbim despre filme si despre pasiunea noastra pentru filmele in format 8mm. Iar de aici am ajuns la ideea ca ar fi interesant sa facem un film despre un grup de tineri, copii care incearca sa creeze un film" a povestit Steven Spielberg.
Din distributie fac parte Elle Fanning, Kyle Chandler, Ron Eldard, Noah Emmerich, Gabriel Basso, Ryan Lee, Zach Mills,  Amanda Michalka







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu