miercuri, 1 iunie 2011

Rihanna socheza fanii. A impuscat un barbat in spate.

Viata Rihannei este mai ceva ca intr-un film. Este prezenta in fiecare zi pe prima pagina a tabloidelor. Pana aici nici o surpriza. Insa de aceasta data, situatia este diferita pentru cea care a cucerit topurile muzicale din toata lumea.
Motivul: un alt video controversat in care diva poate fi vazuta intr-o noua ipostaza. Vedeta a ales sa isi promoveze noul album prin clipuri scandaloase.
Rihanna
Este si cazul celui mai recent videoclip lansat "Man Down". Aici Rihanna intra in piele unei femei care impusca un barbat in spate.
La inceputul videoclipului, Rihanna il urmareste pe barbat si il impusca pe acesta in spate, intr-o gara, apoi priveste cadavrul acestuia, scrie dailymail.co.uk. Videoclipul, filmat in Kingston, Jamaica, reda intamplarile petrecute cu o zi inaintea incidentului. Rihanna apare mergand pe bicicleta, vorbind cu prieteni si dansand intr-un club. Mai tarziu insa vedeta se lupta cu un barbat care pare sa o violeze.
Rihanna
Ramane de vazut daca va fi data in judecata si pentru acest video, asa cum s-a intamplat in cazul clipului pentru piesa S&M, interzis in unele tari. Fotograful David La Chapelle considera ca videoclipul a fost ispirat din munca sa.
Vezi VIDEO si comenteaza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu