sâmbătă, 20 august 2011

Afla amanunte picante legate de nunta dintre Kim Kardashian si Kris Humphries

Kim Kardashian si Kris Humphries planuiesc si o a doua nunta, care va avea loc la New York, peste zece zile, de la cea din California, care se va tine azi, 20 august.
Afla amanunte picante legate de nunta dintre Kim Kardashian si  Kris Humphries
Starleta, in varsta de 30 de ani, care se casatoreste sambata cu Kris Humphries, vedeta a baschetului, intr-o vila de 30 de milioane de dolari din California, planuieste o petrecere mare la New York la zece zile dupa cununia oficiala de pe 31 august.
Desi inca nu a ales exact locul unde va avea loc petrecerea de nunta, organizatorul de nunti Colin Cowie va fi gazda, alaturi de Jason Binn, mogul media american.
Jason a scris despre asta pe pagina sa de Twitter: “Petrecere de nunta la New York!”
Pe de alta parte, Kim, despre care se crede ca va purta doua tinute in valoare de 30.000 de dolari, facute exclusiv pentru ea de designerul Vera Wang, este dezamagita deoarece un vas in valoare de aproape 8.000 de dolari, in care ea si viitorul ei sot urmau sa isi puna cadourile de nunta, nu a fost inca achizitionat de niciunul dintre invitati.
Kim le-a cerut invitatilor sa se imbrace la nunta ei in tinute alb-negru, in timp ce domnisoarele de onoare vor purta rochii in diferite nuante de verde.

Un comentariu:

  1. S or Canada Good luck, I hope this information was helpful.
    When people see that you are organized, and do not give away" gift with purchase" items to drum up sales.
    The $10 million pilot program offers small internet marketing
    for lawyers loans designed specifically for women and veterans.



    Here is my web site; attorney lead generation

    RăspundețiȘtergere