sâmbătă, 20 august 2011

Ashton Kutcher, implicat intr-un nou scandal. Vezi de ce este acuzat actorul care va juca in serialul Doi barbati si jumatate

Actorul care il va inlocui pe Charlie Sheen in serialul Doi barbati si jumatate in sezonul 9, are parte de un nou scandal.
Ashton Kutcher, implicat intr-un nou scandal. Vezi de ce este acuzat actorul care va juca in serialul Doi barbati si jumatate
Acesta a fost dur criticat dupa ce intr-un interviu online acordat revistei Details a promovat excesiv anumite produse in care Kutcher investeste. El a mentionat mai multe start-up-uri din domeniul tehnologiei, pe care le sustine.

Cei de pe piata gadget-urilor s-au inflamat, rugandu-i pe editori sa fie obiectivi, nelasandu-l pe actor sa faca abuz de statutul sau.

Fara sa isi dea seama, Kutcher se afla acum intr-un scandal destul de serios si risca sa fie acuzat de cei de la Federal Trade Comission si dat in judecata. Totusi, intr-o declaratie oferita de David Vladeck, directorul biroului pentru Protectia Consumatorului, acesta dadea de inteles ca actorul nu va fi acuzat de nimic.

Insa, Richard Cleland, directorul F.T.C a spus pentru New York Times: "E posibil ca un caz de genul asta sa fie investigat. Daca iesi in public sa promovezi produse individuale, dar in care tu investesti si faci abuz de statutul de celebritate, asta trebuie investigat. Piata trebuie sa fie echilibrata, iar produsele promovate onest si respectand legile din domeniu".

Editorii revistei au admis ca actorul ar fi promovat cateva din firmele in care investeste, promovandu-le ca fiind cele mai bune.

Actorul de 33 ani, care este casatorit de sase ani cu Demi Moore, are un portofoliu impresionant de investitii in diferite firme, mai mult sai mai putin cunoscute. Prima lui investitie cunoscuta a fost cea in Skype, facuta in 2009 si care s-a ridicat la suma de 2.75 milioane de dolari.

Desi nu se stie exact cati bani baga in aceste firme, sumele vehiculate in presa variaza intre 50.000 de dolari si 200.000 de dolari pentru fiecare plasare de capital.


In 2009, Kutcher declara: "Am o putere destul de mare in social media.", ceea ce ii permite actorului sa isi promoveze online o parte din investitii. Numai pe Twitter este urmarit de 6 milioane de fani, iar pe Facebook de 9 milioane.

Ashton Kutcher este unul din cei mai populari actori de la Hollywood, iar aparitia sa in rol principal in Doi barbati si jumatate ii va creste considerabil celebritatea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu