sâmbătă, 20 august 2011

Cinci obiecte vestimentare care nu se vor demoda niciodata

Trebuie sa recunosti ca bugetul tau este diminuat de achizitii care nu se dovedesc mereu a fi cele mai inspirate. Facem mereu compromisuri privind calitatea pentru a avea un produs care este in voga cateva luni. Pentru unii e un stil de viata, pentru altii e o intamplare si pentru altii e o greseala pe care nu vor sa o mai repete.
Cinci obiecte vestimentare care nu se vor demoda niciodata - FOTO
Daca te intereseaza sa iti construiesti o garderoba frumoasa, incepe sa investesti in cateva produse care nu se vor demoda niciodata si care sunt de calitate. Pentru inceput noi iti propunem cinci.

1. Jeansii potriviti - Sa iti iei o pereche de jeansi care sa iti avantajeze silueta e o chestiune de timp si rabdare. Nu te grabi sa alegi "raul cel mai mic" din zecile de perechi probate. Fii rabdatoare, mergi in diferite magazine, consulta-te cu o prietena, probeaza diferite croieli, diferite texturi, diferite nuante. Evita blugii cu margele, paiete, broderii si alte elemente distinctive care se demodeaya rapid.

2. Geanta mare - Indiferent ca e din piele sau din panza, asigura-te ca este de buna calitate astfel incat sa o poti purta cativa ani chiar daca pui in ea carti, reviste, umbrela, trusa de machiaj si o sticla cu apa. Alege-le pe cele simple in nuante neutre.

3. Cureau subtire - Unii experti spun ca e un accesoriu magic deoarece poate da "forme" unei femei prea slabe si poate face o femeie mai plinuta sa para mai slaba. Alege o curea care sa nu fie mai lata de doua degete, pentru ca cele groase, daca nu esti inalta si slaba, pot sa iti evidentieze defectele. De asemenea, retine ca o astfeld e curea nu trebuie stransa prea tare, deoarece vei obtine mai curand un aspect neplacut.

4. Rochia camasa
- Este o rochie usor de purtat care avantajeza multe siluete.Chiar daca ai burtica, alege o astfel de rochie cu cordon si veo parea mult mai slaba. Totodata este important ca rochia sa fie cam pana la genunchi sau putin peste genunchi.

5. Sandalele cu platforma
- Sunt sexy si comode si in plus chiar daca sunt foarte inalte poti merge bine cu el. Sunt perfecte din primavara pana in toamna si arata fabulos si cu jeansi si cu rochii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu