sâmbătă, 20 august 2011

Top cinci vedete care au abdomene demne de pus in rama, desi sunt trecute de prima tinerete

Celebritatile de la Hollywood trebuie sa aiba grija de corpul lor si sa arate impecabil intotdeauana, pentru ca paparazzi sunt peste tot cu blitzurile pregatite.
Top cinci vedete care au abdomene demne de pus in rama, desi sunt trecute de prima tinerete  - FOTO
Dieta, vizite frecvente la sala de sport, disciplina, acestea sunt ingredientele unui trup sculptat, cu multe patratele. Iata cinci vedete care au reusit sa obtina abdomenul mult ravnit, iar noi iti spunem cum au facut.

1. Nicole Scherzinger
- Cu toate ca Nicole a afirmat ca ii place mult sa manance, regimul ei alimentar nu include praejeli, grasimi si mancare nesanatoasa. Stilul ei de viata nu ii permite mese la ore fixe, insa cantareata nu se indoapa cu mancare atunci cand are ocazia. Abdomenul ei arata incredibil si necesita multa munca de intretinere. De asemenea, orelor petrecute in sala de sport li se adauga timpul in care exerseaza coregrafiile pentru melodiile ei. Nicole este ocupata, dar intotdeauana isi face timp pentru miscare, cel putin 30 minute/zi .

2. Jennifer Lopez
este o mamica frumoasa si o artista care arata fantastic la varsta de 41 ani. Dupa nastere, Jennifer Lopez a luptat mult ca sa-si recupereze dimensiunile de diva. J.Lo a afirmat ca nu-si mai lucreaza musculatura asa cum facea in tinerete, dar ia cusuri de yoga si este atenta cu alimentele pe care le consuma. Daca isi doreste sa slabeasca, renunta la carbohidrati, dar isi permite cate un moft culinar din cand in cand.

3. Shakira - Abdomenul artistei trebuie sa fie in forma mereu, pentru a-si putea incanta fanii cu miscarile din buric. Shakira are un antrenor personal care o ajuta sa-si lucreze anumite parti ale corpului. Cantareata face miscare timp de 60 minute si combina mai multe exercitii la care se adauga 40 minute de dans cardio. Dar, sa nu uitam de orele in care artista isi exerseaza dansurile pentru concerte.

4. Cameron Diaz
ne-a uimit recent cu silueta ei de invidiat, dupa ce a fost fotografiata la plaja, purtand un costum de baie minuscul. Actrita starneste interesul tuturor barbatilor cu trupul ei plin de muschiuleti. Cameron este disciplinata cu regimul bazat pe mancare sanatoasa si face mult sport pentru a arata asa.

5. Fergie
tine pasul cu vedetele din lumea spectacolului. Indieferent ca a fost fotografiata pe ascuns de catre paparazzi sau ca si-a facut aparitia la un eveniment monden, cantareata a afisat un abdomen plat, fara colacei. Suntem sigure ca depune efort fizic pentru a-si intretine formele, dar se si abtine de la “gustarele “ pline de calorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu