duminică, 21 august 2011

Kristen Stewart nu crede in casatorie

Kristen Stewart, care a cucerit publicul din intreaga lume cu rolul Bellei din “Saga Amurg”, a declarat ca nu considera ca este necesar ca doi oameni care sa iubesc sa se si casatoreasca.
Kristen Stewart nu crede in casatorie
Iubita lui Robert Pattinson a recunoscut ca nu are niciun plan de nunta, spre deosebire de personajul pe care il interpreteaza, Bella, care se va casatori cu Edward (personajul lui Pattinson) in al patrulea film a francizei “Saga Amurg: Zori de zi. Partea I”.

Ea a precizat ca nu intelege de ce este necesar ca doi oameni care se iubesc sa isi “legalizeze” angajamentul prin intermediul unor documente.

Imi place ideea de doi oameni care raman impreuna toata viata lor. Din punctul meu de vedere, un astfel de angajament nu are nevoie de semnaturi si de acte", a declarat actrita.

Pe de alta parte, vedeta, a precizat ca, adora rochia de mireasa pe care personajul sau, Bella, o va purta.

Rober i-a daruit recent lui Kristen – care este un fan al bijuteriilor vintage - un medalion vechi, in valoare de 40.000 de dolari, facut din aur si platina, care poarta inscriptia: “Chiar daca nu ma vezi, iubirea mea este mereu acolo langa tine”. Potrivit unor surse apropiate celor doi, in interiorul medalionului este o poza cu cei doi indragostiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu