duminică, 21 august 2011

UPDATE! - Afla amanunte picante legate de nunta dintre Kim Kardashian si Kris Humphries

Kim Kardashian s-a casatorit cu Kris Humphries, sambata, 20 august in fata a 440 de invitati. Printre acestia s-au numarat: Ryan Seacrest, Venus si Serena Williams, Demi Lovato, Eva Longoria, Lindsay Lohan si Avril Lavigne. Mireasa a purtat o rochie creata de Vera Wang, iar tinutele domnisoarelor de onoare au fost descrise de tabloide ca fiind insipirate de celebra rochie a Pippei Middleton la nunta regala. Drepturile pentru pozele de la eveniment au fost cumparate in exclusivitate de catre revista People.
UPDATE! - Afla amanunte picante legate de nunta dintre Kim Kardashian si  Kris Humphries
Se pare ca si mama sa a avut o tinuta atat de spectaculoasa- creata tot de Vara Wang, incat a fost la un pas sa eclipseze mireasa. De emotie, Kourtney Kardashian s-a impiedicat si a fost la un pas sa se rostologleasca in apropierea altarului. Culmea este ca ceasta era una dintre cele mai mari temeri ale sale inainte de eveniment.
Mireasa a purtat pantofi creati de Giuseppe Zanotti, iar verighetele au fost create de Lorraine Schwartz, cea care a realizat si superbul ei inel de logodna, in valoare de 2 milioane de dolari.

Kim le-a avut alturi pe surorile sale Kourtney, 32 de ani si Khloe, 27 de ani, care fiind casatorite nu au putut fi donisoare de onoare in adevaratul sens al cuvantului. De aceasta indeletnicire s-au ocupat surori mai mici Kendall, 15 ani, Kylie Jenner, 14 ani si sora lui Humphries, Kaela. Inelul a fost adus la altar de Mason Disick, care are doi ani si este fiul lui Kourtney.

Starleta, in varsta de 30 de ani, care s-a casatorit sambata cu Kris Humphries, vedeta a baschetului, intr-o vila de 30 de milioane de dolari din California, planuieste o petrecere mare la New York la zece zile dupa cununia oficiala de pe 31 august.
Desi inca nu a ales exact locul unde va avea loc petrecerea de nunta, organizatorul de nunti Colin Cowie va fi gazda, alaturi de Jason Binn, mogul media american.
Jason a scris despre asta pe pagina sa de Twitter: “Petrecere de nunta la New York!”
Pe de alta parte, Kim, care a purtat la nunta doua tinute in valoare de 30.000 de dolari, facute exclusiv pentru ea de designerul Vera Wang, este dezamagita deoarece un vas in valoare de aproape 8.000 de dolari, in care ea si viitorul ei sot urmau sa isi puna cadourile de nunta, nu a fost inca achizitionat de niciunul dintre invitati.
Kim le-a cerut invitatilor sa se imbrace la nunta ei in tinute alb-negru, in timp ce domnisoarele de onoare au purtat rochii in diferite nuante de verde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu