sâmbătă, 20 august 2011

Trailerul care a strans 70.000 de vizualizari in cateva ore: Kate Beckinsale mai sangeroasa ca niciodata in Underworld 4

Primul trailerul de la Underworld 4 a aterizat pe internet si face senzatie.
Trailerul care a strans 70.000 de vizualizari in cateva ore: Kate Beckinsale mai sangeroasa ca niciodata in Underworld 4


Fanii francizei Underworld au fost impresionati de trailerul noului film “Underworld: Awakening” care va avea premiera pe 20 ianuarie 2012 si care va fi evident 3D.

Pelicula are un buget de 65 de milioane de dolari iar primele 3 filme din serie au avut incasari de peste 300 de milioane de dolari.


Underworld 4 nu va fi foarte diferit de filmele anterioare din aceeasi franciza. Selene (Kate Beckinsale) se trezeste cu 12 ani in viitor, dupa ce a fost tinuta captiv, doar pentru a afla cat de mult s-au transformat lucrurile: de data aceasta oamenii sunt cei care vaneaza, in timp ce vampiri si dusmanii lor Lycans (varcolaci) sunt prada. Selene la fel de sexy in costumul negru, lucios din latex lasa o dara de cadavre in spatele ei in timp ce-si cauta fiica, Nissa, de a carui existenta afla acum. La 40 de ani, Kate apare goala in filmul produs de sotul ei Len Wiseman.


Regizori suedezi Mans Marlind si Bjorn Stein sunt cei ce de data asta vor aduce pe ecrane continuarea Underworld, film ce initial a fost regizat de Len Wiseman. Underworld Awakening are in distributie actori ca India Eisley, Michael Ealy, Charles Dance, Stephen Rea si Sandrine Holt.



 

3 comentarii:

  1. each time i used to read smaller articles which also clear their motive, and that is also happening with this post which I am reading
    now.

    Here is my page: pizza games

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey there! I know this is kinda off topic but I was wondering which
    blog platform are you using for this site? I'm getting fed up of Wordpress because I've had problems with hackers and I'm looking at alternatives for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

    Also visit my web blog ... food games

    RăspundețiȘtergere
  3. I feel this is among the such a lot important information for me.
    And i am satisfied reading your article. But want to statement on some common
    issues, The site style is perfect, the articles is actually
    great : D. Good activity, cheers

    Feel free to visit my homepage ... canaveral

    RăspundețiȘtergere