vineri, 2 martie 2012

Julia Roberts demonstreaza, inca o data, de ce nu exista nicio actrita ca ea in noua generatie

Actrita a pozat pentru numarul de aprilie al revistei Vanity Fair si a vorbit despre presiunea Hollywoodului, viata de familie si noul ei proiect cinematografic.
Julia Roberts demonstreaza, inca o data, de ce nu exista nicio actrita ca ea in noua generatie

Nu are nevoie de rochii spectaculoase, un machiaj socant sau de alte artificii. Pe coperta de aprilie Vanity Fair, Julia Roberts poarta o bluza alba, e machiata discret si isi poarta parul liber, in bucle romantice.
Este suficient, insa, pentru a marca una dintre cele mai elegante si rafinate coperte de anul acesta.

Actrita a povestit despre provocarile de a-ti creste copiii cat mai normal atunci cand esti detinatoarea unui premiu Oscar si una dintre cele mai celebre femei din lume. Julia a spus ca fiica lui Meryl Streep, Grace Gummer, a ajutat-o sa inteleaga cum isi poate ajuta copiii sa accepte faima mamei lor.

Starul din “Pretty Woman” si “Erin Brokovich” a povestit si despre cat de diferita era industria cinematografica atunci cand s-a lansat ea si cat de dificile sunt lucrurile acum pentru tinerele debutante.
“Industria e atat de schimbata; nu mai poti sa fii fata noua care se bucura de momentul ei, [de care lumea intreaba] “ea de unde a aparut?”. Acum exista liftul expres si exista reabilitarea. E ingrozitor; nimeni nu primeste o perioada de incercare si ratare, pe care toti o merita si de care toti au nevoie”, a spus superba actrita in varsta de 44 de ani despre noua generatie de actori.

Vedeta a vorbit si despre noul ei film, „Mirror, Mirror” (o adaptare a basmului „Alba ca Zapada”) care va avea premiera in State luna viitoare.
Julia a glumit spunand: „Am vrut sa fiu Alba ca Zapada, dar am esuat.” In film, Roberts joaca rolul mamei vitrege (rol in care, fara suparare, nu doar ca nu e infricosatoare, ci e chiar adorabila).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu