miercuri, 1 iunie 2011

Venera Arapu in The ONE: Barbatii romani sunt grasi si nu se duc la sport

Venera Arapu marturiseste in noul numar al revistei The ONE ca toata lumea are asteptari de la o femeie. Aceasta trebuie sa fie frumoasa si ingrijita, dar nu se plange nimeni ca barbatii romani sunt grasi si nu se duc la sport.
Venera Arapu in The ONE: Barbatii romani sunt grasi si nu se duc la sport
Designerul a acceptat sa vorbeasca cu The ONE despre motivatii interioare, afaceri, stil personal si pasiuni. Ea recunoaste ca vrea sa faca si haine si amenajari, este pasionata si de gastronomie, iar de-a lungul anilor a deschis magazine, restaurante si cluburi.
Deschizatoare de drumuri in moda romaneasca, Venera Arapu isi pune din nou amprenta asupra dezvoltarii tinerilor designeri printr-un proiect inedit, cu impact pe termen lung, intitulat Vitrina. In interviul din The ONE, Venbera Arapu marturiseste ca isi doreste un barbat mai puternic decat ea: “Parerea mea este ca femeia trebuie sa se uite intotdeauna la barbatul ei in sus, iar daca nu e asa, nu prea e de bine. E foarte mult sa si muncesti, sa mai fii si mama, sa fii si iubita perfecta... Un barbat nu are niciodata atat de multe lucruri de facut ca si o femeie. Toata lumea are asteptari de la ea sa fie frumoasa si ingrijita, dar nu vad sa se planga nimeni ca barbatii romani sunt grasi si nu se duc la sport.”
Venera recunoaste in The ONE ca nu a avut noroc in dragoste: ”Nu a fost zona in care s-au aliniat planetele cel mai fericit. Dar mai e timp.” Ea chiar spune despre partenerul ei: “Dintotdeauna a contat sa am o admiratie pentru partenerul meu, sa fie un om destept cu care sa am ce vorbi, sa nu am momente de plictiseala, pentru ca dragostea romantica e minunata la inceput, dar viata in doi e lunga. Apoi conteaza bunatatea omului, asta e esential.”
Venera mai afirma in The ONE ca a incercat sa lucreze la asteptari in ceea ce priveste relatiile de dragoste: “Sunt un om foarte exigent cu mine insami, cu ce fac, sunt perfectionista, iar asta nu e neaparat o calitate. Cu timpul, am inceput sa inteleg ca nu exista un tot perfect, fiecare avem plusuri si minusuri, nu are rost sa il astepti pe Fat-Frumos calare pe calul alb.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu