miercuri, 1 iunie 2011

Topul vedetelor insarcinate de la Hollywood! Care e preferata ta?

2011 va fi cu siguranta anul bebelusilor la Hollywood! Penelope Cruz, Miranda Kerr, Mariah Carey si Doutzen Kroes sunt doar cateva dintre mamicile celebre care au nascut anul acesta. Dar lista nu s-a sfarsit aici. Vezi care sunt vedetele care urmeaza sa nasca in viitorul apropiat.
Topul vedetelor insarcinate de la Hollywood! Care e preferata ta?
Pink
Dupa o perioada super rebela, urmeaza pentru Pink niste momente la fel de agitate, dar din alt punct de vedere. Cantareata se pregateste sa devina mamica, asa ca a pus pe locul al doilea muzica.

Victoria Beckham
In sfarsit, Suri Cruise va avea o “rivala”! Dupa trei baieti, visul Victoriei Beckham s-a implinit. Fosta Posh Spice va naste pe 4 iulie o fetita si nu avem absolut niciu dubiu ca nu va deveni rapid cea mai fashionista dintre fashioniste!

Natalie Portman
Actrita din “Black Swan” traverseaza cu siguranta una dintre cele mai bune perioade ale vietii ei. Dupa ce si-a trecut in palmares un premiu Oscar, Natalie Portman isi va completa lista realizarilor cu un copil.

Tori Spelling
Actrita nu s-a mai remarcat in ultimul timp pe plan profesional, ci s-a concentrat pe viata de familie. Tori e in prezent insarcinata cu al treilea copil si a declarat ca abia asteapta sa afle daca va fi baiat sau fetita.

Jessica Alba
Actrita a tinut sa isi anunte personal fanii, prin intermediul Facebook-ului, ca este din nou insarcinata. Jessica Alba nu a facut insa public si sexul copilului, iar in primele luni se sarcina a preferat sa-si ascunda burtica cu ajutorul hainelor largi.

Kate Hudson
Desi nu si-a planificat o noua sarcina, Kate Hudson s-a bucurat la vestea ca va fi din nou mamica. Dupa despartirea de Owen Wilson, actrita s-a cuplat cu Matthew Bellamy, solistul trupei Muse, si ce altceva putea sa ii lege mai bine decat un copil?!...

Care dintre viitoarele mamici de la Hollywood e preferata ta? Scrie-ne la rubrica de comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu