vineri, 2 martie 2012

Miley Cyrus - haos total. Cu parul valvoi, cu sutienul pe-afara, dar cu geanta sic

Miley Cyrus a fost fotografiata de paparazzi in timp ce pleca de la sala de sport, unde cantareata se mentine in forma. Apreciem efortul artistei de a avea o silueta fara cusur, insa tinuta ei sfideaza regulile modei.
Miley Cyrus - haos total. Cu parul valvoi, cu sutienul pe-afara, dar cu geanta sic
Aparitie de exceptie - imbracata in pantaloni negri pentru sport, un maiou gri, care i-a lasat la vedere sutienul purpuriu si balerini. Parul strans la nimereala si fata acoperita de ochelari negri. Si totusi, ce este cu geanta aceea galbena eleganta?

Avand in vedere ca Miley Cyrus reprezinta un model pentru adolescentii din lume, outfitul ei este dezamagitor. In alta combinatie de articole vestimentare, geanta de mare dimensiune ar fi fost un accesoriu important si de bun gust, insa nu are ce cauta intr-o tinuta pentru sport.

Apoi, sutienul la vedere este deja un truc invechit. Toate divele isi arata lenjeria intima. Pe sistemul “totul la vedere sau nimic”, Miley se inscrie cu succes in categoria vedetelor care arata, uneori, mai mult decat trebuie.

Cea mai recenta aparitie a lui Miley Cyrus a fost la petrecerea dedicata Premiilor Oscar, unde actrita a purtat o rochie marca Roberto Cavalli. Alegerea artistei a fost neinspirata, pentru ca vestimentatia a fost considerata mult prea matura pentru varsta ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu