vineri, 2 martie 2012

La multi ani ! Justin Bieber a implinit 18 ani

Justin Bieber, unul dintre cei mai iubiti adolescenti din lume, implineste azi 18 ani. Artistul a devenit cunoscut dupa ce o serie de videoclipuri postate de familia lui pe internet au fost remarcate de Scooter Braun, in prezent managerul sau, care l-a pus in contact cu producatorul si cantaretul Usher.
La multi ani ! Justin Bieber  a implinit 18 ani
Justin Bieber a intrat in industria muzicala de la Hollywood pe poarta principala, fiind unul adolescentii cu mii de vizualizari si cu o multime de fani. Melodia “Baby” este un succes inconfundabil care l-a propulsat in varful topurilor din toata lumea. Piesele promovate ulterior au devenit single-uri fredonate de toti admiratorii artistului.

Viata lui Justin Bieber este urmarita indeaproape de presa, momentele intime ale vedetei fiind limitate. In toamna anului 2010, relatia acestuia cu Selena Gomez a devenit publica si oficiala, lucru care a starnit controverse din cauza diferentei de varsta dintre cei doi.

Cu toate ca nimeni nu a oferit nicio sansa relatiei lor, Justin Bieber si Selena Gomez formeaza un cuplu de doi ani si au devenit cele mai mediatizate celebritati de la Hollywood. In plan profesional, Bieber a fost numit “Artistul anului “ in 2010 si a fost nominalizat la mai multe categorii in cadrul Premiilor Grammy.
In prezent, Justin Bieber lucreaza la un nou album – “Believe” - si prima piesa de pe acest matereial discografic va fi lansata luna aceasta. Fara doar si poate, Justin Bieber este un fenomen muzical si de aceea ii uram “La multi ani !” cu ocazia implinirii varstei de 18 ani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu