vineri, 20 ianuarie 2012

Corpul invidiat de toate adolescentele. La 51 de ani intoarce toate privirile pe plaja

Are 51 de ani, doi copii si un iubit tinerel, a carui datorie este sa ii faca toate poftele. Este vorba, desigur, despre Rita Rusic, femeia care a facut cariera in lumea filmelor in Italia. Acum se rasfata la plaja in bratele tanarului ei iubit, fiind admirata si invidiata de tovarasele ei de...bronzat :)
Corpul invidiat de toate adolescentele. La 51 de ani intoarce toate privirile pe plaja FOTO

Rita Rusic si-a inceput cariera ca si cantareata, apoi si-a facut si debutul in actorie in filmul Attila The Scourge of God, in 1982.


Dupa ce si-a cunoscut primul sot, actorul si politicianul Vittorio Cecchi Gori. A hotarat sa treaca in spatele camerelor si sa se faca producator, iar de atunci a produs peste 60 de filme.
In ultimii ani este mai mult mediatizata pentru felul in care arata.

Rita nu este singura vedeta care se afiseaza in costum de baie si in tinute sexy, desi este trecuta de 50 de ani. Varsta nu mai este de mult un criteriu in ceea ce priveste alegerile vestimentare ale femeilor. Mai ales in lumea vedetelor, doamnele trecute de 50-60 de ani poarta aceleasi haine ca si tinerele de 20-30.
Daca silueta iti permite, poti purta rochite scurte, pantaloni mulati sau bluze decoltate chiar si pana la 80 de ani. Unele vedete de la Hollywood incap si acum in hainele pe care le purtau cu zeci de ani in urma.

Sophia Loren a fost intotdeauna o femeie superba! La 76 de ani, si-a pastrat aceeasi gratie si frumusete cu care ne-a cucerit pe toti. Este intotdeauna eleganta si nu se sfieste sa poarte rochii decoltate, in ciuda varstei si a bustului care nu mai e chiar ce a fost odata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu