luni, 16 ianuarie 2012

"Sunt ca o virgina, vino odata si rezolva problema!" Cum a socat Madonna la Globurile de Aur

Madonna a fost tinta glumelor prezentatorului de la Golden Globes, Ricky Gervais, insa pana la urma ea a fost cea care a avut ultimul cuvant. Regina pop a iesit in evidenta la editia din acest an a Globurilor de Aur si prin "razboiul declaratiilor" pe care l-a avut cu Elton John.
Sunt ca o virgina, vino odata si rezolva problema!  Cum a socat Madonna la Globurile de Aur

Ricky Gervais, "gazda" de anul acesta de la Globurile de Aur, a prezentat-o sarcastic pe Madonna, spunand despre ea, printre sforaituri, ca este in continuare "ca o virgina" - aluzie la hitul ei din anii '80 "Like a Virgin".
Dar Madonna a fost cea care a avut pana la urma ultimul cuvant. "Daca sunt ca o virgina, Ricky, de ce nu vii aici ca sa rezolvi problema? Nu am mai sarutat O FATA de cativa ani buni...cel putin nu la tv", aluzie si la celebrele saruturi cu Britney Spears si Christina Aguilera din urma cu cativa ani de la MTV Video Music Awards. Ricky s-a prefacut speriat si a luat-o la fuga, spre amuzamentul publicului.

Foto: Getty
Madonna s-a remarcat si prin replicile acide pe care si le-a dat cu Elton John. Intrebat pe covorul rosu daca Madonna are vreo sansa sa castige la categoria la care era si el nominalizat, cantaretul englez a raspuns : Madonna doesn't have a f***ing chance of winning tonight", adica, politicos tradus, "Madonna nu are nici cea mai mica sansa sa castige". Auzind de la presa afirmatia lui Elton John, Madonna i-a intrebat pe reporteri ironica: "Elton purta cumva rochie in seara asta?" Din pacate pentru Elton John, Madonna a primit premiul pentru cea mai bun cantec original, cu Masterpiece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu