joi, 26 ianuarie 2012

In 2012 se poarta look-ul natural. Noile etaloane de frumusete sunt Kate si Pippa Middleton!

Uita de Botox, fond de ten si rujuri stridente. Fetele inghetate de Botox ale celebritatilor de la Hollywood le fac pe femeile obisnuite sa isi doreasca un look cat mai natural. Noile modele ale tinerelor in 2012 nu mai sunt Kim Kardashian sau Paris Hilton, ci surorile Middleton.
In 2012 se poarta look-ul natural. Noile etaloane de frumusete sunt Kate si Pippa Middleton!

Kate si Pippa sunt dovada ca poti fi frumoasa si fara sa apelezi la operatii estetice si machiaje stridente. Machiate discret si mereu elegante, Ducesa de Cambridge si sora ei sunt noile etaloane de frumusete.

Aamer Khan, medicul estetician al celebritatilor din Marea Britanie, spune ca femeile obisnuite nu mai sunt dipuse sa apeleze la bisturiu ca sa fie mai frumoase.


“Aparitiile in presa tabloida a unor vedete (precum Madonna sau Kylie Minogue) le-a facut pe femei sa isi dea seama cum NU vor sa arate”, spune esteticianul.


Daca pana acum femeile alegeau calea usoara, acum sunt gata sa obtina formele perfecte la sala de fitness. “Clientele mele vor sa aiba un fund ca al Pippei, insa pe cale naturala – mancand sanatos si facand mult sport”, spune chirurgul estetician.
Anul trecut, imediat dupa aparitia spectaculoasa a Pippei Middleton la nunta regala numarul operatiilor estetice a crescut considerabil in Anglia. Femeile erau in cautarea fundului perfect, iar acest lucru se obtinea contra sumei de 12.000 de euro.
In Romania, medicul estetician Calin Dobos face operatii estetice pentru modelarea feselor. Spre deosebire de clinicile din Marea Britanie, oferta din Romania este mult mai avantajoasa: implanturile in fese costa la clinica lui Calin Dobos intre 2000 si 2500 de euro.
Kate si Pippa nu au impresionat numai prin felul in care arata, ci si prin cel in care se imbraca. Desi isi pot permite tinute de mii de euro, sunt adesea vazute in rochii de sub 100 euro.

Foto: Pippa Middleton intr-o rochie Zara de 129 lei

Daca iti place Kate Middleton si vrei sa ii adopti stilul, iata de ce trebuie sa tii cont:
1. Sari peste trendurile care nu ti se potrivesc
Catherine trebuie sa aiba mare grija la aspectul ei fizic, tocmai de aceea nu devina o victima a trendurilor. Ea merge pe o linie clasica a machiajului, pe care o adapteaza la diferitele evenimente la care participa. Ducesa isi contureaza ochii pentru a le sublinia culoarea, foloseste un blush roz si un ruj discret. Cat despre par, are intotdeauna bucle si volum, coafura care ii confera eleganta si bun gust.

Foto: Kate Middleton, intr-o rochie Zara de 359 lei

2. Acorda-i parului tau o atentie deosebita
Daca vrei sa ai intotdeauna un look impecabil, trebuie sa te asiguri ca parul iti sta cum trebuie. Ducesa de Cambridge are propriul stilist, pe care il ia cu ea peste tot, de 8 ani incoace. Acesta se asigura ca textura si culoarea sunt impecabile. Daca vrei sa obtii rezultate asemanatoare, foloseste masti, tunde-te des si aplica-ti tratamente intensive de hidratare.

3. Accesorizeaza-te
Palariile sunt un must in garderoba regala, iar Kate le poarta cu succes. Daca vrei si tu un look deosebit, le poti incerca cu incredere. Orice accesoriu de par, cat de mic ar fi, face diferenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu