sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Miley Cyrus si-a scos iubitul la masa impreuna cu parintii ei

Miley Cyrus si Liam Hemsworth au fost vazuti in timp ce luau cina impreuna cu parintii artistei, Billy Ray si Tish Cyrus, la un restaurant mexican din Sherman Oaks, California. Cei doi indragostiti formeaza un cuplu din anul 2010, cand Miley si Liam s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei “The Last Song”.
Miley Cyrus si-a scos iubitul la masa impreuna cu parintii ei - FOTO
La iesirea din restaurant s-a putut observa vestimetatia casual a celor patru. Miley a purtat pantaloni scurti, din denim, o bluza neagra si un cardigan lung, de lana. Parul l-a avut prins intr-un coc neglijent si era incaltata cu cizme negre.

Liam
purta o tinuta simpla, alcatuita din jeans, tricou si un hanorac gri. Billy Ray Cyrus si-a pus amprenta asupra vestimentatie lui, pe care a personalizat-o cu o palarie in stilul cowboy, iar mama artistei a optat pentru blugi de culoare neagra, cizme si o bluza tot negre, pe care le-a accesorizat cu o geaca de piele bej.
Se pare ca relatia dintre Miley si Liam devine din ce in ce mai serioasa, avand in vedere ca iesirile impreuna cu parintii vedetei se inmultesc rapid. Miley a afirmat ca iubitul ei face parte din familie si este normal sa ia cina cu parintii ei.
Recent, Liam a implinit 22 ani si a primit un cadou viu din partea iubitei sale, si anume un catel, rasa buldog englez, pe care l-au numit Ziggy. Artista a fost foarte mandra de cadoul ales si a impartasit vestea cu admiratorii sai, prin intermediul contului Twitter.
I-am cumparat lui Liam cel mai frumos cadou din toate timpurile”,
a declarat cantareata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu