vineri, 20 ianuarie 2012

Bubu de la "LaLa Band" isi sarbatoreste astazi majoratul!

A batut prima data in tobe la doi ani, la trei ani a primit cadou de Mos Nicolae, primele sale tobe profesionale, iar primul turneu l-a sustinut cand avea cinci ani, la Costinesti.
Bubu de la "LaLa Band" isi sarbatoreste astazi majoratul!  - GALERIE FOTO
Mihai Cernea, Bubu asa cum il cunoaste intreaga lumea, are doar 18 ani si o cariera muzicala solida in spate. Tanarul face parte din trupa "LaLa Band" si il vezi in serialul "Pariu cu viata", care reincepe la Pro Tv din 6 februarie.

La 4 ani a fost implicat in primul sau proiect TV, la 5 ani concerta in fata publicului de la Costinesti, la 9 ani participa la Eurovisionul copiilor. Din orchestra liceului pana pe scena “Latin Grammy Awards”, unde a urcat alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica, nu a fost decat un pas. Sustinut de doi parinti celebri, Crina Mardare si Misu Cernea, Bubu a reusit, cu virtuozitatea sa sa-l impresioneze chiar si pe actorul Antonio Banderas care a tinut sa-l felicite personal.
Pasionat de sunet, Bubu si-a infiintat o trupa rock, X-plod, alaturi de care a urcat pe scena unor festivaluri renumite din Austria si Germania. Acum Bubu s-a alaturat trupei “LaLa Band”, cel mai nou proiect muzical marca MediaPro Music.
Fire polivalenta, Bubu Cernea si-a descoperit, la 6 ani, pasiunea pentru lumini astfel ca, atunci cand 50 Cent, Snoop Doggy Dog, Black Eyed Peas sau Prodigy au concertat in Romania, Bubu a fost cel responsabil cu asezarea luminilor pentru concertele acestor mari artisti.
Pentru viitor Bubu are planuri marete - vrea sa studieze laUniversitatea Berkely, unde deja a sustinut un curs, iar in martie 2012 va merge in America pentru a sustine examenul de admitere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu