marți, 24 ianuarie 2012

Vezi cum arata apartamentul in care sta Khloe Kardashian

Membra a numeroasei familii Kardashian, Khloe s-a mutat din Los Angeles in Dallas pentru a fi alaturi de sotul ei, care a fost transferat la o alta echipa de baschet. Vedeta simte lipsa parintilor si a surorilor ei, de care este foarte apropiata. Dar, cu siguranta, apartamentul de lux in care va locui ii va imbunatati starea de spirit.
Vezi cum arata  apartamentul in care sta Khloe Kardashian  - FOTO
Locuinta este situata in hotelul W Dallas Victory , iar chiria este de 7.500$ pe luna. Imobilul are doua bai spatioase, o bucatarie imensa, care cuprinde o arie destinata meselor in familie, si o camera de zi foarte mare, care ofera o priveliste superba spre oras.

De asemenea, casa include un loc de relaxare cu o masa de billiard, dormitoare incapatoare si un birou de lucru. Apartamentul este mobilat modern si ofera spatiu pentru familia si prietenii vedetei in momentul in care acestia vin in vizita.

Khloe si Lamar au inceput vanatoarea de locuinte acum cateva luni, pentru ca nu orice imobil le satisface pretentiile. Se pare ca locuinta este pe placul lor, cu atat mai mult cu cat au la dispozitie centrul spa, pentru a se destinde, piscina, doua sali de sport si locuri destinate distractiei.

Khloe Kardashian
va simti lipsa agitatiei de care avea parte in sanul familiei sale, dar, in schimb, aceasta se va putea bucura de comoditatea unui apartament de vis. Celebritatea urmeaza, de doi ani, un tratament pentru a putea face o fertilizare in vitro, insa, din nefericire, acesta nu a dat roade inca. Khloe a afirmat ca este pregatita sa devina mamica si acum este momentul potrivit, in intimitatea unui nou camin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu