joi, 19 ianuarie 2012

Jessica Alba lanseaza un site cu informatii utile pentru siguranta bebelusilor

Jessica Alba va lansa un site care are scopul de a-i informa pe tinerii parinti despre ingredientele si substantele chimice folosite in alimentele, scutecele si accesoriile pentru bebelusi.

Actrita americana Jessica Alba s-a asociat cu Brian Lee, directorul companiei The Honest Company, pentru a crea site-ul Honest.com, care va fi lansat marti.
Jessica Alba l-a contactat pe Lee, dupa ce a descoperit ca produsele pentru bebelusi pe care le cumparase erau pline de substante chimice toxice.
Artista a devenit atat de preocupata de produsele pe care le cumpara pentru copiii ei, incat a inceput sa le importe din alte tari, care au norme de protectie a consumatorului mult mai stricte decat cele existente in legislatia americana.
 Noul site ofera sfaturi si informatii utile despre aceste substante, ajutandu-i astfel pe parinti sa evite produsele potential daunatoare.
Jessica Alba a devenit cunoscuta gratie serialului de televiziune “Dark Angel”, dobandindu-si celebritatea datorita rolurilor din filmele “Honey” (2003), “Sin City” (2005) si “Cei 4 Fantastici” (2005). Printre cele mai recente filme ale tinerei actrite americane se numara “Sub anestezie” (2007), “The Love Guru” (2008) si “Ziua indragostitilor” (2010).
Actrita in varsta de 30 de ani este casatorita cu producatorul de film Cash Warren. Cei doi au impreuna doua fiice – Haven Garner, nascuta in august 2011, si Honor Marie, nascuta in iunie 2008, la o luna de la casatoria lor, celebrata in California.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu