marți, 17 ianuarie 2012

Justin Bieber si-a inchis culoarea parului! Iti place cum ii sta?

Canadianul Justin Bieber a recurs la alta schimbare de imagine, si anume si-a vopsit parul intr-o culoare mai inchisa. Adolescentul este faimos pentru parul sau lung si dat intr-o parte, look care este inca imitat de multi fani.
Justin Bieber si-a inchis culoarea parului! Iti place cum ii sta?
Daca in luna februarie a anului trecut Bieber s-a tuns si a renuntat la coafura care l-a propulsat in topul preferintelor tuturor fetelor din lume, acum, cantaretul s-a vopsit de data asta saten inchis.

Artistul a fost fotografiat in timp ce pleca de la un prieten unde fusese impreuna cu iubita lui. El era imbracat intr-un tricou galben, ce ii scotea in evidenta culoarea satena a parului si blugi negri, iar Selena a purtat blugi, tricou alb si un pulover lung, cu imprimeu.

Bieber a luat decizia de a-si schimba culoarea parului, dupa ce iubita lui si-a facut suvite mov. Artista a publicat o poza pe Twitter, in care era alaturi de cainele ei si in care se pot vedea pletele colorate.

Recent, cuplul a fost surprins in timp ce se indrepta spre un restaurant din California, pentru a lua masa impreuna. Apoi, Justin a plecat spre Las Vegas cu scopul de a participa la CES, un festival dedicat noutatilor tehnologice.

Ce parere ai despre look-ul lui Justin Bieber?

Un comentariu: