marți, 17 ianuarie 2012

Si-a acceptat formele voluptoase, dar nu-si accepta culoarea pielii? Beyoncé, vizibil mai alba intr-o reclama la ultimul ei album

In imaginea promotionala, pielea cantaretei este cu cateva tonuri mai deschisa fata de nuanta ei reala.
Si-a acceptat formele voluptoase, dar nu-si accepta culoarea pielii? Beyonc eacute;, vizibil mai alba intr-o reclama la ultimul ei album

Fotografia, facuta inainte ca Beyoncé sa ramana insarcinata, este folosita pentru a promova cel mai recent album al ei, “4”, lansat anul trecut.

Desi unii experti in fotografie au afirmat ca aspectul pielii starului s-ar putea sa fie creat de lumina din studio, nu este prima fotografie controversata in care Beyoncé pare sa aiba pielea mai deschisa.
In august 2008 proaspata mamica a aparut intr-o reclama pentru L’Oréal, iar gigantul cosmetic a fost acuzat ca a folosit Photoshopul pentru a albi tenul vedetei.

Compania a negat modificarile, dar ziarul The New York Post a numit reclama “socanta” si a acuzat brandul ca a facut-o pe cantareata sa para o “versiune ciudata, aproape alba a ei insasi”. Beyoncé nu a comentat respectiva imagine.
Controversa a izbucnit in februarie anul trecut, cand au existat zvonuri conform carora cantareata ar fi apelat la creme si tratamente de albire a pielii, dupa o aparitie publica in care culoarea tenului ei parea radical schimbata.

In prezent, membrii comunitatii afro-americane isi exprima ingrijorarea ca imaginile in care superstarul are pielea inalbita poate avea un efect negative asupra fetitelor de culoare, care vor deveni rusinate de aspectul lor.
Beyoncé nu este singura vedeta care isi schimba culoarea pielii in ultima vreme. Potrivit ziarului The Telegraph, actrita Halle Berry va juca rolului unei femei albe in viitoarea ei pelicula, "Cloud Atlas".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu