joi, 19 ianuarie 2012

Anahi isi opereaza din nou nasul

Anahi a scris pe contul ei Twitter ca va trebui sa se reintoarca in sala de operatie pentru o alta interventie asupra nasului. Gurile rele au inceput sa afirme ca artista face aceasta operatie pentru a-si imbunatati aspectul fizic, insa vedeta a spus ca motivele sunt pur medicale.
Anahi isi opereaza din nou nasul
Anahi a povestit pe reteaua de socializare ca s-a lovit in timp ce se juca cu nepoata ei, Ana Paula, si, din cauza incidentului, i s-a umflat nasul. Dupa ce a consultat-o un medic, actrita a aflat ca trebuie sa se opereze din nou pentru a nu avea probleme respiratorii.
“Nu ma intereseaza ce zic altii. Este necesar sa fac aceasta operatie pentru a remedia raul pe care lovitura l-a cauzat asupra nasului meu”, a povestit artista.
Luni, in timp ce ma jucam cu Ana Pau, ea m-a lovit cu capul in nas si s-a auzit un sunet. Am fost la doctor si mi-a spus ca s-a deplasat un os micut si ca trebuie sa ma operez. Dupa interventie, nici nu se va observa diferenta, iar eu nu pot sa stau asa”, a adaugat Anahi.
Tot prin intermediul contului Twitter, actrita face apel la sprijinul fanilor sai si spera ca acestia sa fie alaturi de ea pe parcursul intregului proces. “As dori sa fiti alaturi de mine si sper ca totul sa iasa bine. Inca nu stiu o data fixa pentru operatie, dar va voi tine la curent”, a scris vedeta.

Recent, actrita a terminat filmarile pentru telenovela "Dos Hogares", in care a are rolul principal si in care joaca alaturi de Carlos Ponce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu