luni, 23 ianuarie 2012

Paris Jackson da lectii de morala pe Twitter


Fiica lui Michael Jackson, regele muzicii pop, este extrem de apreciata pentru faptul ca se imbraca si se comporta in concordanta cu varsta ei.Chiar daca este o persoana celebra, adolescenta este o fire cu picioarele pe pamant, care nu are fite de vedeta.
Astfel, incurajata de afirmatiile pozitive ale presei internationale, Paris a postat pe Twitter urmatorul mesaj: “Traiasca fetele cuminti. Fetele care nu fumeaza, nu beau si nu fura. Traiasca fetele care au grija de ele si care sunt independente”. Cu toate ca bunica ei, Katherine Jackson, a incercat sa o tina departe de lumina reflectoarelor, Paris a obtinut un rol in filmul “Lundon`s Bridge and the Three Keys”, care va fi lansat in 2013. 

Un comentariu:

  1. ZONA CA MA PLICTISESTI CU LECTIILE TALE. PARCA NOI AM AVEA NEVOIE DE SFATURILE TALE TEAI NASCUT VEDETA MORI VEDETA. SI TU NE DAI NOUA SFATURI? CAND DE FAPT TU NE CONSIDERI NIMICURI. NE IUBESTI BLA BLA BLA DA TU AI NEVOIE DE NOI SA CUMPARAM TOT CEEA CE FACI. HAI ZONA CA MAM PLICTISIT DE MULT DE TINE MICA VEDETA

    RăspundețiȘtergere