luni, 16 ianuarie 2012

Zooey Deschanel, inainte sa fie faimoasa: un dezastru vestimentar! FOTO

Astazi, Zooey Deschanel, imaginea Rimmel London, este cunoscuta pentru stilul ei boem si feminin, dar acum 11 ani, inainte sa devina faimoasa, ar fi fost spaima oricarui stilist.
Zooey Deschanel, inainte sa fie faimoasa: un dezastru vestimentar! FOTO

Ciorapi plasa, combinati cu o gentuta Christian Dior alba, o rochie asimetrica gri si o funda mare, rosie, in par. Iata cum arata actualul style icon la 20 de ani, in 2011.

Starul din “500 Days of Summer” are in prezent un look glam ravnit de mii de fete din intreaga lume. Dar acum un deceniu nu foarte multa lume i-ar fi invidiat parul decolorat, accesoriile nepotrivite ocaziei, precum si pasiunea indoielnica pentru materiale lucioase.

In prezent, vedeta are niste bucle castanii perfecte, un ten impecabil si poarta ultimele creatii ale marilor designeri, pe care le combina mereu intr-un stil efortless chic.

Dar toate acestea nu sunt ieftine. Atunci cand Zooey a divortat de sotul ei, luna trecuta, a fost nevoita sa-si declare veniturile si cheltuielile lunare, iar respectivele acte au aparut in presa.


Astfel, se pare ca protagonist din “New Girl” castiga in jur de 95.000 de dolari pe luna si cheltuieste in jur de 22.500 pentru haine, mancare, ipoteca la casa si asigurarea de sanatate. Zooey mai doneaza, 1.500 de dolari lunar pentru diverse asociatii caritabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu