joi, 19 ianuarie 2012

Rihanna isi etaleaza formele in poze indecente pe Twitter

Rihanna stie ca e frumoasa si muzica ei e apreciata, asa ca nu-si prea face probleme legate de imaginea ei. A aparut des la categoria bine imbracate, desi asta nu inseamna ca nu face si ea gafe vestimentare. Mai mult, face si alt gen de gafe, care ii arata latura nepasatoare si rebela. Mai exact, nu o intereseaza ca e vazuta fumand, scrie ea insasi pe Twitter ca savureaza uneori droguri usoare si posteaza si poze in care e in tinute foarte sumare sau in pozitii indecente.
Rihanna isi etaleaza formele in poze indecente pe Twitter - FOTO
Recent, artista in varsta de 23 de ani a publicat o poza in care foloseste stepperul purtand o tinuta neadecvata pentru o asemenea activitate, anume un costume de baie deux-pieces care ii dezvaluie perfect formele.

Pentru ca efectul de pitzi sa fie unul total, RiRi si-a mai pus si o pereche de ochelari de soare, apoi a facut trimitere prin text la una dintre surorile Kardashian.

"Haha, depaseste tu asta @Khloekardashian!!!", a scris ea sub poza respectiva, iar site-urile de specialitate au preluat-o rapid. Deasemenea, Rihanna a postat diverse imagini in care apare alaturi de prietene de-ale ei, la fel de sumar imbracate.

Pozele sexy cu Rihanna au fost postate doar la cateva ore dupa ce a publicat unele la fel de provocatoare, in care purta un costum de baie argintiu inchis in timp ce se afla cu mai multi prieteni pe un yacht.

Cantareata e foarte fericita pentru ca are peste 12 milioane de fani care ii urmaresc activitatea pe Twitter si a scris urmatorul mesaj in momentul in care a atins aceasta cifra:

"Va iubesc atat de mult! Nu-mi vine sa cred ca am ajuns deja la acest numar. 12 milioane de multumiri".

Ce parere ai despre faptul ca Rihanna posteaza atfel de poze pe Twitter?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu