joi, 26 ianuarie 2012

In timp ce Ashton Kutcher se distreaza, Bruce Willis si-a petrecut noaptea in fata spitalului in care e internata Demi Moore

Bruce Willis, fostul sot al lui Demi Moore, a promis sa aiba grija de aceasta, dupa ce actrita a ajuns luni noaptea la spital “din cauza stresului si a epuizarii”, dupa cum au spus reprezentantii ei.
In timp ce Ashton Kutcher se distreaza, Bruce Willis si-a petrecut noaptea in fata spitalului in care e internata Demi Moore

Bruce si fiica lui, Rumor, au fost fotografiati plimbindu-se nervosi si fumind in fata spitalului in care e internata Demi, in timp ce Ashton Kutcher petrece in Brazilia.
Dupa cum spun surse citate de rumorfix.com, familia lui Demi, dar si Bruce Willis au creat un zid in jurul acesteia incercind sa o protejeze intr-o perioada in care actrita este foarte vulnerabila.
Cauza reala a prabusirii fizice a lui Demi Moore este se pare o combinatie intre benzodiazepine – un tranchilizant care da dependenta – si alcool, care are efectul unui drog.
De altfel, anumite surse sustin ca Demi Moore va trebui sa intre si intr-un program de dezintoxicare, dupa ce isi va reveni.
Demi Moore poate fi vazuta in thrillerul “Hartuire sexuala”, difuzat de Pro Cinema pe 31 ianuarie, de la ora 22:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu