sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Selena Gomez , intr-o tinuta cool

Dupa ce a renuntat la rolul lui Alex din serialul de comedie “Wizards of Waverly Place”, Selena a inceput o serie de schimbari in ceea ce priveste imaginea sa. Artista vrea sa arate tuturor ca a crescut si s-a maturizat, iar lookul de fetita cuminte nu mai reflecta setul de valori la care se raporteaza.
Selena Gomez , intr-o tinuta cool - FOTO
 
Cantareata a surprins cu vestimentatia ei atragatoare si potrivita pentru varsta de 19 ani. Selena a zburat in Mexic pentru a primi, in mod personal, premiul “Discul de Aur” pentru cele peste 30.000 copii vandute ale albumului “When The Sun Goes Down”.
Vedeta a fost imbracata in pantaloni scurti din denim, un tricou semi-transparent alb si un sacou in nuanta corai, la care a asortat o pereche de botine, din piele neagra, cu tinte.
Selena a anuntat ca va renunta temporar la muzica pentru a se concentra asupra carierei actoricesti. Vedeta a povestit despre cel mai recent film al sau, “Spring Breakers”, in care interpreteaza personajul Faith.Aceasta jefuieste o banca, cu ajutorul prietenilor ei, pentru a putea plati pentru vacanta de primavara.
Pe durata peliculei, Selena va fi vazuta in ipostaze rebele, fumand sau consumand cantitati mari de alcool. Distributia filmului cuprinde actori, precum Emma Roberts, Vanessa Hudgens si James Franco. In ceea ce priveste rolul ei, actrita a marturisit: “Sunt emotionata cu privire la rol. Este putin la limita, dar este amuzant. Am luptat mult pentru acest rol. Am zburat spre Nasville si i-am spus producatorului ca vreau sa fac parte din acest film”, a spus Selena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu