sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Cameron Diaz, insarcinata pentru noul film. Uite ce bine arata actrita

Nimeni nu s-ar fi asteptat ca actrita Cameron Diaz sa apara insarcinata. Cu un trup perfect, vedeta si-a etalat burtica de gravida pe platourile de filmare ale filmului “What To Expect When You’re Expecting“.

Cameron Diaz cu burtica de gravida? Cu siguranta ne-a uimit pe toti cu aceasta aparitie, mai ales ca in urma cu doar cateva saptamani abdomenul ei era intact. Cum a reusit? Cine e tatal?
De fapt, actrita a acceptat provocarea si a folosit o burtica falsa pentru filmarile din Atlanta ale celui mai recent film in care joaca, “What To Expect When You’re Expecting“.
Pelicula realizata de Lionsgate prezinta viata a cinci cupluri care se confrunta cu diferite probleme atunci cand se pregatesc sa devina parinti. Jennifer Lopez este singura actrita care nu apara insarcinata – pentru ca personajul ei va adopta un copil.
Filmul este inspirat din bestseller-ul “What to Expect When You’re Expecting“, care a fost aleasa ca una dintre cele mai influente 25 de carti din ultimii 25 de ani din SUA. A fost citita de aproape 93% dintre gravidele Statelor Unite si este considerata biblia sarcinii.

Productia “What To Expect When You’re Expecting” va fi lansat in luna mai a anului 2012 si are o distributie de exceptie: Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Chris Rock,Brooklyn Decker, Jennifer Lopez, Chace Crawford, Matthew Morrison, Dennis Quaid, Chris Rock, Rodrigo Santoro, Ben Falcone, Joe Manganiello si Cameron Diaz, bineinteles!
Chiar daca este doar pentru filmarea peliculei, burtica de gravida o prinde foarte bine pe actrita. Pe cand o sarcina reala, Cameron?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu