marți, 17 ianuarie 2012

Cameron Diaz, dezastru total la Golden Globes: muschi in exces, ciufulita si lipsita de gratie

Cameron Diaz este un exemplu pentru faptul ca prea mult sport poate uneori sa dauneze. Asta in cazul in care nu doreste sa participe la Mondialele de Culturism:) Actrita si-a propus sa fie gratioasa si eleganta la petrecerea de dupa decernarea Globurilor de Aur, insa rezultatul a fost exact opus.
Cameron Diaz, dezastru total la Golden Globes: muschi in exces, ciufulita si lipsita de gratie

Odata ce incepi sa arati ca Arnold Schwarzenegger, poti sa iti iei adio de la gratie si eleganta. Cameron Diaz se indreapta furtunos in aceasta directie. Disperata sa se mentina in forma, Cameron exagereaza cu sala si mai ales cu exercitiile de forta.


Actrita a vrut sa se faca remarcata la after party-ul de la Globurile de Aur si a imbracat o rochie sexy si eleganta din satin albastru, insa in combinatie cu muschii de la brate nu da tocmai bine. Mai mult, coafura ciufulita nu se impaca prea bine cu rochia eleganta.
Cameron Diaz nu este insa singura musculoasa de la Hollywood. In general, divele de peste 40 de ani se refugiaza in sala de fitness ca sa isi pastreze cat mai mult tineretea corpului. Rene Zellwegger, Sarah Jessica Parker, Madonna si Janet Jackson se intrec si ele in muschi :)
Madonna a fost prima diva din showbizul international care ne-a uimit cu musculatura ei. Este normal sa vrea sa fie mereu in forma atata timp cat isi alege iubiti de 20-si-ceva de ani. Acum insa Madonna pare mic copil pe langa Cameron si Janet. Oricum, la varsta ei are un corp de invidiat.
Sarah Jessica Parker trage si ea de fiare si se vede. Fashionista din Sex and the City s-a apucat serios de fitness si nu vrea sa vada un niciun milimetru de carne atarnand pe corpul ei: vrea sa fie tonifiata din cap pana-n picioare. A inceput cu bratele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu