luni, 16 ianuarie 2012

Scandalos! Modelul Erin Wasson a aparut aproape goala la after party-ul Globurilor de Aur

Rochia fotomodelului ar fi fost mai potrivita pe o stripperita intr-un club de noapte, decat pentru o petrecere glam. Toti ochii au fost pe Erin si pe rochia ei neagra extrem de decoltata, de transparenta si de franjurata ieri, la after part-ul Globurilor de Aur.
Scandalos! Modelul Erin Wasson a aparut aproape goala la after party-ul Globurilor de Aur

Erin implineste 30 de ani vinerea asta, asa ca aparitia ei ar putea fi considerate o incercare disperata de a obtine contracte publicitare cat inca mai poate. Nu se poate spune, insa ca este o anonima in industria modelling-ului, avand la activ aparitii pe copertele Vogue si Elle si campanii pentru Victoria’s Secret, Pirelli, Armani, Gucci sau Karl Lagerfeld.
Desi rochia si-a indeplinit menirea de a atrage, ca un magnet, bliturile fotografilor, nu putem spune ca o avantajeaza foarte tare. Ii scoate, ce-i drept, in evidenta picioarele lungi, dar si pieptul plat.

Miranda Kerr, invitata si ea la after party, a facut o alegere mai cuminte, purtand o rochie metalica, cu imprimeuri florale.
Desi a fost o aparitie mult mai stilata decat colega ei de breasla, rochia ei de lungime incerta nu ne-a incantat foarte tare. Nu-i asa ca putea face o alegere mai inspirata?

Un comentariu: