sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Ana Layevska va juca intr-o noua telenovela marca Telemundo

Actrita Ana Layevska a primit o noua oferta din partea Telemundo, care consta intr-un rol protagonic in productia “Relaciones Peligrosas”. Filmarile se desfasoara in Miami, Statele Unite ale Americii, iar distributia include actori precum Sandra Echevarria si Gonzalo Garcia Vivanco.
Ana Layevska va juca intr-o noua telenovela marca Telemundo
Actrita s-a mutat permanent pe taramul american, renuntand complet la domiciliul pe care il avea in Mexic, iar faptul ca a primit acest rol a facut-o sa creada ca a luat decizia corecta. “Relaciones Peligrosas” prezinta relatiile neasteptate care se formeaza intre adolescenti, profesori si parinti in cadrul unei scoli bilingve din Statele Unite ale Americii.
Ana interpreteaza personajul Patty Milano, o profesoara care se confrunta cu provocarea de a preda unor studenti si de a se integra in cercul lor. Intriga telenovelei si relatiile complicate dintre adolescenti si profesori aduc in prim plan teme actuale, precum drama, iubirea, victoriile si esecul.
Telenovela este o poveste pusa in scena foarte realist. Ne face sa simtim ca fiecare dintre noi s-a aflat, macar o data in viata, intr-una din situatiile prezentate in serial. Este un proiect care ma bucura si pe care il vad cu alti ochi, cu fiecare zi care trece. Mi-ar placea sa am toata viata capacitatea de a vedea lucrurile cu mintea limpede”, a afirmat Ana Layevska.
Totodata, productia pune accent pe stilul de viata periculos, cu avantajele si consecintele aferente, acesta fiind modul in care se maturizeaza adolescentii din generatia contemporana. Cea mai recenta aparitie publica a actritei a avut loc cu ocazia zilei sale de nastere, cand vedeta a implinit 30 ani. Ana si-a sarbatorit varsta rotunda la hotelul Breakwater, in Miami, alaturi de prietenii cei mai apropiati.
Pe Ana Layevska o puteti urmari in telenovela “Lola”, de luni pana vineri, de la 17.30, unde interpreteza personajul negativ Debora Noriega. De asemenea, actrita a aparut si in “Iubire blestemata”, care ruleaza zilnic, de la ora 22.30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu