sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Vedeta al carei corp nu s-a schimbat in ultimii 30 de ani. Heather Locklear arata ca o pustoaica la 50 de ani

Heather Locklear face parte din categoria actritelor de 50 de ani care pur si simplu nu refuza sa imbatraneasca. Daca la alte vedete de varsta ei se cunosc interventiile estetice pe care si le-au facut asupra corpului lor, Heather a fost ceva mai discreta la capitolul acesta.
Vedeta al carei corp nu s-a schimbat in ultimii 30 de ani. Heather Locklear arata ca o pustoaica la 50 de ani

Totusi, evenimentele din ultimii doi ani si-ar putea pune, in curand, amprenta asupra felului in care arata. Actrita a fost arestata de doua ori pentru ca a fost suprinsa conducand sub influenta unor medicamente puternice, iar in urma cu doua saptamani a ajuns la spital. Serviciile medicale de urgenta au fost contactate prin telefon de o persoana din resedinta actritei, aflata in apropiere de Los Angeles. Se pare ca Heather Locklear a "amestecat alcoolul cu medicamentele prescrise".
 
Potrivit Mediafax, Heather Locklear a suferit in trecut de depresie si s-a internat in 2008 intr-o clinica specializata in tratarea dependentei de alcool.
In acelasi an a fost acuzata de conducere sub influenta alcoolului si mai tarziu a incercat sa se sinucida.
Heather Locklear, in varsta de 50 de ani, a fost casatorita cu rockerul Tommy Lee intre anii 1986 si 1993 si cu chitaristul Richie Sambora intre anii 1994 si 2006.


In 2007, a inceput o relaţie cu Jack Wagner, colegul ei din distributia serialului "Melrose Place", cu care s-a logodit in august 2011, dar cei doi s-au despartit in noiembrie 2011.


Heather Locklear a devenit celebra dupa ce a jucat in serialul "Dinasty", in anii '80, dupa care, in anii '90, in "Melrose Place".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu