vineri, 27 ianuarie 2012

Nici nu se mai straduieste sa isi ascunda zonele intime. Vedeta care nu inceteaza sa ne uimeasca

S-a pozat in sala de fitness in costum de baie, a facut scufundari in rochie lunga si cu bijuterii la gat, a fumat niste tigari dubioase, canta despre practici sado-masochiste...chiar mai impresioneaza pe cineva ca se imbraca in haine transparente pe strada?
Nici nu se mai straduieste sa isi ascunda zonele intime. Vedeta care nu inceteaza sa ne uimeasca

Rihanna face numai ce ii place si nu tine cont de ce ar putea spune lumea despre ea. In ciuda manifestarilor sale rebele din ultima perioada, fanii sunt in continuare alaturi de ea si se amuza de iesirile trasnite ale Rihannei.
La ultima sa aparitie publica Rihanna a mizat pe transparenta...spre deliciul paparazzilor, care o urmaresc peste tot. Nu este insa prima oara cand Rihanna face asta.


FOTO: RIHANNA, HEPTA
Cantareata merge in mare parte pe clasicul negru, pe care il poarta insa extrem de indraznet. Rihanna alege materialele transparente chiar si pentru tinutele pe care le poarta atunci cand merge la restaurant sau in club.

Chiar daca nu era un subiect de interes national, Rihanna ne-a aratat tuturor piercingurile sale din zonele intime, pe care nu s-a straduit sa le acopere cu sutiene sau topuri. Cel mult, si-a lipit pe sani benzi colorate, care nu au facut decat sa o scoata mai mult in evidenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu