duminică, 22 ianuarie 2012

Britney Spears nu mai este speriata de paparazzi. Vezi cat de bine arata in costum de baie

Britney se pregateste de nunta. In ultimul pictorial din revista „V” , realizat de celebrul fotograf Mario testino, printesa pop arata mai bine ca niciodata!
Britney Spears nu mai este speriata de paparazzi. Vezi cat de bine arata in costum de baie

Paparazii au surprins-o recent pe Britney pe plaja, insotita de staff-ul ei tehnic, dar n-au mai avut motive sa jubileze. Desi „colaceii” si „sunculitele” ei erau candva bucuria tabloidelor, in prezent silueta vedetei de 30 de ani arata tonifiata si ferma.
 


Unul dintre lucrurile care o motiveaza pe cantareata sa se mentina in forma si chiar sa slabeasca este apropiata casatorie cu iubitul ei, Jason Trawick.

Superstarul arata incredibil de sexy intr-un pictorial recent pentru urmatorul numar al revistei „V”.


Intr-o poza de grup impreuna cu echipa din spatele turneului ei mondial, Britney porta o fusta neagra mulata si un maiou roz, avand, parca, silueta din adolescenta. Bineinteles ca si platformele imense pe care le poarta ii fac picioarele atletice sa para si mai tonifiate.


Iar in pictorialul realizat de fotograful vedetelor, Mario Testino, Britney pare mai zvelta, mai fericita si mai luminoasa ca niciodata. Bineinteles, este vorba si de pensula magica a Photoshopului acolo, dar orisicat.




Ce parere ai de transformarea ei? Crezi ca va slabi definitiv de aceasta data sau va reveni in cercul ei vicios de diete yo-yo?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu