vineri, 20 ianuarie 2012

Cum a ajuns sa arate una dintre cele mai dorite femei. O mai poti recunoaste doar dupa ochi

Si-a socat fanii cu o fotografie care este amuzanta, dar si indecenta in acelasi timp...asta in cazul in care v-ati dat seama ce reprezinta masca vedetei din imagine.
Cum a ajuns sa arate una dintre cele mai dorite femei. O mai poti recunoaste doar dupa ochi

Jessica Simpson a fost la o petrecere a burlacitelor, unde i-a socat pe cei prezenti. Cantareata, care este insarcinata, a venit cu o masca in forma de...penis. Jessica le-a aratat si fanilor de pe Twitter poza, iar acestia s-au amuzat copios. Cu exceptia celor mai pudici, desigur. :)
Mamicile celebre si vietile lor spectaculoase. Retrospectiva anului 2011 in 11 poze
Jessica Simpson este incantata de faptul ca va deveni in curand mamica, insa nu este dipusa sa renunte la imaginea ei cocheta. Desi medicul a avertizat-o sa renunte la tocuri, aceasta nici nu vrea sa auda: "Am fost ieri la doctor si mi-a zis: "Ar fi cazul sa te dai jos de pe tocurile alea!".Eu i-am raspuns: "Ma scuzati, dar cred ca si cand o sa nasc o sa port tocurile astea", a glumit artista.

FOTO: SPLASH
Deja este o moda ca viitoarele mamice sa nu mai renunte la tocuri. Beyonce a purtat pantofi cu toc pana in ultimul moment, la fel ca si Elena Gheorghe a noastra.
Jessica este misterioasa si nu dezvaluie cand va veni copilul pe lume. S-a limitat sa spuna doar ca va naste in primavara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu