miercuri, 29 februarie 2012

Taylor Swift a fost fotografiata fara machiaj si are un ten impecabil.

Vedeta country a fost fotografiata de paparazzi acum doua zile, la aeroportul din Los Angeles, aratand impecabil, fara nicio urma de fard.
Taylor Swift a fost fotografiata fara machiaj si are un ten impecabil. Vezi alte vedete suprinse in aceeasi ipostaza

Desi salutam initiativa tinerei cantarete, transformarea ei de look nu este nicidecum spectaculoasa, avand in vedere ca ea prefera oricum un machiaj discret, cu accent numai pe ochi.

Daca fata nemachiata a lui Taylor nu risca sa socheze pe nimeni, nu acelasi lucru il putem spune despre actrita Jennifer Love Hewitt.
Surprinsa si ea zilele trecute de paparazzi fara machiaj, vedeta are un look imbatranit si niste probleme evidente cu tenul.

O diferenta destul de mare fata de imaginea ei glam obisnuita.

Daca nu vine Mohamed la munte, vine muntele la Mahomed e o zicala care i se potriveste perfect lui Kim Kardashian. Nebagata in seama timp de cateva ore de paparazzi, starleta a decis sa se pozeze singura in baie, scriind dedesubt “In trening, cu parul prins lejer, fara machiaj”.

Desi, intr-adevar, lipsesc tonele de fon de ten, genele false si rujul puternic care au consacrat-o (vezi imaginea de mai jos), nu bagam mana in foc ca nu e niciun strop de anticearcan sau rimmel pe acolo.


Ce parere ai despre acest nou trend printre vedete – este o dovada de curaj sa iesi nemachiata cand ai armate de paparazzi pe urmele tale sau un semn de normalitate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu