sâmbătă, 14 ianuarie 2012

"Ai se eu te pego", varianta Vlad, Rapha si Dima din LaLa Band - VIDEO

Trei dintre membrii formatiei LaLa Band anunta ca din 6 februarie incepe un nou sezon al serialului "Pariu cu viata" la Pro Tv. Vlad, Rapha si Dima au fost filmati de Sore in timp ce fredonau anuntul pe ritmurile unei melodii in mare voga, "Ai se eu te pego".

Pe pagina de Facebook a serialului, anuntul a adunat in numai doua zile peste 4.700 de 'like-uri', 502 comentarii si a fost distribuit pe alte 193 pagini.

Initiativa a avut-o Sore, apoi au venit si ceilalti cu idei, iar rezultatul a fost pe placul tuturor:

"Eram la repetitii, in pauzele dintre secvente, eu am venit cu chitara si am inceput sa fredonam piesa originala, la un moment data au auzit toti piesa (Dima, Rapha si Sore) am inceput sa cantam, apoi am inceput sa inlocuim cuvinte din piesa cu numele colegilor din trupa, si intr-un final vedeti si voi rezultatul :)
Sore a venit cu ideea de LaLa Band Mania, apoi am venit fiecare dintre noi cu idei si dupa ce am vazut ce a iesit, am zis " Hai sa o filmam!! "...si sa o postam pe Facebook.
Fanii nostri s-au bucurat de acest video si ca drept dovada in nici 30 minute am strans mii de like-uri... asa ca sa fie pregatiti caci o sa mai urmeze astfel de momente. Apropo, multi spun sa facem si dansul :))
", a declarat Vlad.

Sore Mihalache a distribuit si ea pe pagina ei promoul original fredonat de baieti si a adunat acolo 3.660 de 'like-uri', 753 de comentarii si 1.753 de distribuiri!

Fanii asteapata cu sufletul la gura inceperea noului sezon al serialului "Pariu cu viata" si drept dovada sta faptul ca urmaresc pe Facebook tot ce posteaza membrii formatiei LaLa Band.

Joi, 12 ianuarie, la ora 17:38, pe pagina oficiala de Facebook a serialului era postat urmatorul anunt:

Dragi fani, sunteti nerabdatori sa aflati ce va aduce noul sezon din "Pariu cu viata"? Ei bine, am pregatit pentru voi o surpriza: maine lansam in exclusivitate pe site-ul oficial un moment muzical din sezonul 2. Dar cu o singura conditie, demonstrati ca sunteti fani adevarati si haideti sa strangem peste 2.000 like-uri la acest post.

Anuntul a adunat pana vineri la aceeasi ora 11.457 de like-uri si 882 de comentarii!

Prin urmare, fanii au primit melodia High - cantata de Alexia si Dima.


Dima feat. Alexia - High pe pariucuviata.protv.ro

Tot vineri, 13 ianuarie, fanilor le-a fost prezentata si melodia "Listen to you heart", interpretata de o noua membra al trupei LaLa Band: Iuliana Matei, care in serial se va numi Cora.

Iuliana - Listen to your heart pe pariucuviata.protv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu