miercuri, 11 ianuarie 2012

Arturo Carmona vorbeste despre Lucero si Aracely Arambula

Se pare ca Arturo Carmona e un adevarat cuceritor: a avut o relatie cu Jaqcueline Bracamontes, a fost casatorit cu Alicia Villareal, recent tabloidele l-au cuplat cu Aracaely Arambula si in plus joca alaturi de Lucero in telenovela "Por ella soy Eva".
Arturo Carmona vorbeste despre Lucero si Aracely Arambula
 
De cand s-a casatorit cu Alice Villarreal, fotbalistul a vazut cum i se deschis treptat toate usile in lumea show-bizz-ului. Dupa ce au divortat si el a debutat ca actor de telenovele, numele lui Carmonae legat din ce in ce mai des de cele mai frumoase actrite din domeniu.

S-a speculat recent ca el ar fi iubitul secret al lui Aracely Arambula, dar nu ar surprinde pe nimeni daca -ar afla ca traieste de fapt o frumoasa poveste de iubire cu Lucero, care ii este acum partenera in telenovela "Por ella soy Eva".

Arturo a acordat un interviu celor de la TvyNovellas in care vorbeste despre cele dou actrite.

Arturo, cumte simti jucand in aceasta telenovela?
- Foarte binr, sunt fericit ca lucrez alaturi de actori cu multa experienta si cu succes, cum sunt Lucero si Jaime Camil, printre altii.

Este prima data cand lucrezi cu Lucero sau ati mai jucat impreuna?

- Este prima data si cred ca va fi o telenovela care le va placea multora. Ea m-a primit foarte frumos in echipa.

Se spune ca Lucero e foarte amuzanta si se poarta minunat cu colegii ei. Tu ce parere ai despre ea?
- Ma distrez mult si adevarul e ca am fost foarte bine primit. Lucero e o adevarata profesionista, echilibrata si are mereu surasul pe buze. E ca un cadou pentru noi, ne ajuta sa muncim mult mai usor cu atitudinea ei.

Lucero este si in realitate asa de frumoasa cum o vedem noi pe micile ecrane?
- Este o femeie superba si este la fel de frumoasa si pe interior; foarte umana, o mama minunata si responsabila cu copiii ei.

Tu lucrezi si cu Aracely Arambula. Care dintre cele doua actrite ti se pare mai frumoasa?
- Ambele sunt adevarate profesioniste si foarte frumoase, atat din punct de vedere fizic, cat si in ceea ce priveste caracterul. Ceea ce admir cel mai mult la ele este faptul ca sunt mamae si sunt sunt foarte responsabile. Asta imia trage in primul rand atentia la aceste femeie care au stiut sa mearga mai departe, dupa ce au trecut prin greutati.

Daca ar fi sa alegi sa joci intr-o telenovela pe viitor, ce actrita ai vrea sa ai ca partenera, dintre Lucero, Aracely si Thalia?
- E foarte dificil sa raspund la aceasta intrebare, pentru ca fiecare dintre ele are un alt stil, alta maniera de lucru. Cu siguranta ca fiecare dintre ele ar fi o excelenta partenera si ar fi o onoare imensa pentru mine sa fiu protagonist intr-o telenovela in care joaca una din aceste trei mari actrite.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu