marți, 3 ianuarie 2012

Aylin Mujica, victima a violentei in familie

Aylin Mujica, actrita pe care ati admirat-o in telenovele ca "Saracii tineri bogati" sau "Aurora", si-a denuntat sotul pentru agresiune fizica, motiv pentru care acesta a fost arestat. O lovise peste fata si peste brate. Actrita si-a retras intre timp plangerea si niciunul dintre ei n-a mai vrut sa comenteze subiectul, insa intre timp a aparut inregistrarea telefonica a  denuntului.
Aylin Mujica, victima a violentei in familie - VIDEO
Gabriel Valenzuela este si el actor, la Telemundo. Cei doi au impreuna o fetita, pe nume Violeta. Agresiunea a avut loc pe 6 septembrie, dar acum a aparut inregistrarea denuntului, pe care o puteti asculta in cadrul materialului video la care duce linkul de mai jos.
Iata cum a decurs conversatia:

Aylin: "Sotul meu m-a lovit. As vrea..."
Operatoarea: "Sunteti ranita, aveti nevoie de ambulanta?"
Aylin: "Nu, vreau doar sa fac denuntul."

I s-a cerut sa astepte, insa ea a inchis telefonul. In inregistrare se aude si cum plange fetita celor doi, Violeta, in varsta de un an si jumatate atunci.

Se pare ca Gabriel avea dinainte faima de tip violent, insa cei doi au ramas impreuna in ciuda problemelor. Nu se stie daca el continua sa o bata, dar nu au mai aparut astfel de zvonuri de-atunci.

ACASA a demarat anul trecut campania "Durerea nu este iubire", in cadrul careia aproape 75.000 de persoane au semnat petita pentru o lege dura imptoriva agresorilor, pentru ca victimele violentei domestice sa poata avea o scapare din punct de vedere legal.

Daca taci, esti complice! Nu lasa ca vecinele sau prietenele tale sa treaca prin asa ceva, anunta politia oricand esti martor al unor agresiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu