duminică, 29 ianuarie 2012

Chipul si ochii pe care nu ii poti uita prea usor! Fiica lui Michael Jacskon este noul etalon de frumusete pentru adolescente

Paris Jackson este cu adevarat frumoasa. Fiica in varsta de 13 ani a lui Michael Jackson a fost in centrul atentiei la spectacolul dat de Cirque du Soileil in cinstea Regelui Pop - "The Immortal World Tour".
Chipul si ochii pe care nu ii poti uita prea usor! Fiica lui Michael Jacskon este noul etalon de frumusete pentru adolescente

Machiata foarte discret, cu un contur negru la ochi si cu un gloss transparent, Paris Jackson a impresionat din nou cu simplitatea si frumusetea ei. Deja se spune despre fiica lui Michael ca are cei mai frumosi ochi de la Hollywood.
De curand, Paris a fost invitata in emisiunea lui Elen DeGeneris, unde a vorbit despre relatia cu tatal sau.

Toata lumea stie aparitiile excentrice ale lui Michael Jackson in public, alaturi de copiii sai: micutii erau tot timpul fortati sa poarte masti. Paris Jackson a vorbit pentru prima oara de aceste episoade jenante din viata ei.
Daca la inceput i se parea stupid si nu intelegea de ce trebuie sa iasa mascata, ulterior a si-a dat seama ca tatal ei nu voia decat sa ii protejeze si sa ii fereasca de paparazzi.

Planul lui Michael a dat roade, intrucat atunci cand a fost inscrisa la scoala, nimeni nu stia cine este. "Am o copilarie normala. Sunt tratata ca toti ceilalti copii. Cand am ajuns la scoala, copiii habar n-aveau cine sunt. Mi-am dat atunci seama ca am sansa sa am o viata normala", mai spus Paris.
Paris a semnat pentru primul film din viata sa, Lundon's Bridge And The Three Keys. Desi familia nu a fost initial de acord, deoarece voiau sa ii lanseze cariera de abia dupa 18 ani, pana la urma adolescenta i-a convins. Paris i-a spus bunicii sale in varsta de 81 de ani ca mesajul filmului este legat de memoria tatalui sau.

Un comentariu:

  1. imi pac mult ochii....chiar ca este frumoasa:x:X:x
    este o fata dragutza educata frumos de tatal ei...pacat ca el nu mai este acum printre noi ca sa-si vada copii si reusitele lor:((

    RăspundețiȘtergere