vineri, 6 ianuarie 2012

Copiii cuplului Jolie-Pitt ii compara pe Brad si Angelina cu Fiona si Shrek. Uite ce spun micutii


“Oamenii din filme se casatoresc, mami si tati de ce nu fac la fel ca ei?”. Aceasta este intrebarea care sta pe buzele celor sase copii ai celebrului cuplu: Maddox, Shiloh, Zahara, Knox, Pax si Vivienne.
Angelina Jolie si Brad Pitt simt presiunea tuturor celor din jur, care deschid acum, mai mult ca niciodata, subiectul oficializarii relatiei lor. Pe langa articolele din presa, curiozitatile jurnalistilor si intrebarile familiei, mai nou si micutii vor sa stie de ce nu se casatoresc mami si tati.
“Sigur ca au intrebat de ce nu ne casatorim. La televizor si in filme oamenii o fac, iar ei vor sa stie ce ne opreste pe noi. Daca Shrek si Fiona au facut nunta, trebuie sa le urmam exemplul“, a spus actrita din Tomb Raider jurnalistilor de la Nightline.
Ce le-a raspuns ea micutilor? Angelina le-a explicat ca nu trebuie sa fii maritata ca sa iti asumi un angajament fata de partenerul tau sau de familie.
“Mai presus de un act sau o ceremonie, faptul ca eu si Brad am ales sa ne intemeiem o familie si sa ne dedicam acesteia este cea mai mare dovada de iubire si devotament pe care o ne-o putem arata. Odata ce ai sase copii este clar ca esti trup si suflet implicat intr-o relatie“, a spus actrita.
De asemenea, in momentul in care au intrebat de ce nu se casatoresc, Angelina a vrut sa afle motivele copiilor.
“Vreti sa mancati un tort imens, nu-i asa?”, a glumit ea cu micutii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu