vineri, 13 ianuarie 2012

De ce rade Mark Anthony de Jennifer Lopez. Vezi ce a ajuns vedeta sa faca pentru noul ei iubit

Jennifer Lopez si-a luat un iubit tinerel si frumusel si... fara bani. Dar acest ultim aspect conteaza mai putin, pentru ca diva ar face orice ca sa se simta iubita. Chiar sa plateasca ea pentru asta.
De ce rade Mark Anthony de Jennifer Lopez. Vezi ce a ajuns vedeta sa faca pentru noul ei iubit

Jennifer Lopez este o diva, iar Marc Anthony stia asta, asa ca ii facea cadouri cat se poate de scumpe. Bijuterii cu diamante, vacante exotice, sa nu mai punem la calcul locuintele luxoase in care stateau pe oriunde mergeau.
Ei bine, noul iubit, Casper, este un simplu dansator si, in afara de corpul si iubirea lui, nu ii poate oferi prea multe. Asa ca Jennifer s-a gandit sa il ajute sa o pastreze, oferindu-i un "salariu" saptamanal de 10.000 de dolari.
"Jennifer ura sa scoata cardul de credit si sa plateasca ea de fiecare data cand ieseau in oras. Asa ca, s-a gandit ca ar fi mult mai simplu sa ii ofere o suma saptamanala cu care sa se descurce", spune o sursa.
Astfel, cu banii astia, Casper ar trebui sa fie un adevarat barbat, sa isi scoata iubita la masa si chiar sa ii faca mici surprinze si cadouri din cand in cand. Pe banii ei :)

De altfel, Casper Smart este si fericitul posesor al unui Bentley alb, gratie generozitatii iubitei lui.
Cu alte cuvinte, Casper este un accesoriu, un asistent cu beneficii, pe care Jennifer il plateste asa cum se cuvine :) Pana apare un alt print bogat de la Hollywood care sa o ridice din nou pe piedestalul pe care a stat pana acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu