sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Demi Lovato - Lady in red pe scena! Bonus: Vezi cum a cantat "Give your heart a break" FOTO&VIDEO

Demi Lovato a facut senzatie in tinuta aleasa pentru covorul rosu la People's Choice Awards 2012, insa rochia pe care a purtat-o pe scena, unde a interpretat cea mai noua melodie a ei, nu a avut parte de aceleasi comentarii pozitive din partea criticilor.
Demi Lovato - Lady in red pe scena! Bonus: Vezi cum a cantat "Give your heart a break" FOTO&VIDEO
Evenimentul a avut loc la Nokia Theatre din Los Angeles miercuri, pe 11 ianuarie.

Artista in varsta de 19 ani a fost prezentata de Vanessa Hudgens si Josh Hutcherson si a cantat melodia “Give Your Heart a Break".

A primit trofeul mult-ravnit la categoria 'Favorite Pop Artist' si le-a multumit fanilor atat pe scena, cat si prin intermediul contului ei de Twitter.

Pe scena, Demi a avut o rochie rosie decoltata, mai scurta in fata, cu "coada" in forma de 'V' si multa dantela in partea de jos. Se stie ca e roscata de ceva vreme, iar pentru rochia rosie a ales sandale rosii din material satinat si a avut si ruj rosu pe buze. Prin urmare, un look total rosu.

Unii spun ca a fost o alegere fericita si ca ii evidentiaza formele sexy, altii considera ca rochia parea ieftina si nu era potrivita pentru conformatiei artistei si nici pentru ocazia la care a fost purtata. In plus, picioarele ei sunt destul de groase pentru a purta o rochie cu aceasta lungime si sandale cu barete subtiri.

Tu ce parere ai? Iti place cum ii vine sau ar fi putut face o alegere mai fericita pentru scena?


Asculta mai jos cea mai noua melodie a lui Demi, interpretata in locatii diferite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu