joi, 5 ianuarie 2012

Demi Moore a revenit. A pozat sexy pentru Harper's Bazaar si a dat un interviu surprinzator de sincer


Demi Moore a inviat din propria-i cenusa. Parasita la 49 de ani de iubitul mult mai tanar si inselata, actrita s-a hotarat sa iasa din nou in public si sa mearga mai departe. Totusi, ea s-a impacat cu un singur lucru: corpul ei. S-a hotarat sa il accepte in sfarsit asa cum e el. 
Demi Moore a revenit. A pozat sexy pentru Harper s Bazaar si a dat un interviu surprinzator de sincer
Dupa trei casnicii esuate, Demi Moore a declarat in Harper's Bazaar ca are o singura temere: ca nu merita sa fie iubita si ca este ceva in neregula cu ea.
"Ce ma sperie pe mine este ca ma voi trezi la finalul vietii si imi voi da seama ca e ceva fundamental gresit la mine si ca nu sunt o persoana care poate fi iubita."
Despre relatia cu Ashton Kutcher, de care a divortat in luna noiembrie a anului trecut, Demi nu a spus mai nimic, doar ca nu analizeaza trecutul si nici nu se gandeste prea mult la viitor.
Cat despre corpul ei, Demi a marturisit ca il accepta mult mai bine acum - banuim ca se refera la perioada de dupa Ashton Kutcher: "Imi accept mult mai mult corpul meu acum si asta nu include doar greutatea mea, ci si schimbarile care vin odata cu varsta."

Un comentariu: