luni, 2 ianuarie 2012

Jennifer Lopez si Marc Anthony incep “razboiul” pentru custodie


Imediat dupa vestea despartirii, relatia dintre Jennifer Lopez si sotul ei Marc Anthony mergea pe un fagas normal. Cei doi fosti parteneri pareau sa se inteleaga bine, insa recent lucrurile au luat o turnura nefericita.
De la aflarea vestii ca Jennifer are un nou partener – pe dansatorul in varsta de 24 de ani,Casper Smart – Marc si-a schimbat atitudinea in ceea ce o priveste pe fosta lui sotie. Conform jurnalistilor de peste ocean, acesta este hotarat sa inceapa o lupta crancena pentru obtinerea custodiei gemenilor si spune ca nimic nu-l va opri sa reuseasca acest lucru.
Cu toate ca nu exista surse oficiale care sa confirme declaratiile, se pare ca Marc a inceput chiar sa actioneze impotriva lui Casper, cantaretul interzicandu-le copiilor sai sa urce in aceeasi masina cu actualul iubit al mamei lor.
Reactia defensiva a latino americanului ar fi inceput in momentul in care a zarit poze cu Emme siMax jucandu-se cu iubitul mai tanar al lui J.Lo, cand acestia au plecat in vacanta, in Hawaii.
Vrea s-o faca pe Jennifer sa sufere pentru ca nu suporta gandul ca vrea sa-si refaca viata cu altcineva. Stie ca daca actioneaza astfel o va rani cum nu se poate mai tare“, a spus o sursa apropiata cuplului, conform perezitos.com.
De cealalta parte, Jennifer Lopez nu se lasa mai prejos, o prietena apropiata sustinand ca are de gand sa-l distruga daca va face ceva impotriva copiilor ei.
Razboiul dintre cei doi pare sa fie la inceput, iar singurii care au de pierdut sunt Emme si Max, in varsta de trei anisori.
Crezi ca cei doi procedeaza corect? Are rost o astfel de batalie pentru custodie? Spune-ne parerea ta in sectiunea de comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu