vineri, 13 ianuarie 2012

Justin Bieber si Selena Gomez sunt urmariti de paparazzi peste tot

Justin Bieber si Selena Gomez au stat impreuna cateva ore, inainte ca artistul sa plece spre Las Vegas pentru a participa la un festival CES, care aduce noutati in industria tehnologica. Cuplul nu si-a mai facut aparitia in presa de mult timp, avand in vedere faptul ca cei doi nu au petrecut impreuna sarbatorile de iarna.
Justin Bieber si Selena Gomez sunt urmariti de paparazzi peste tot - FOTO
De Craciun, Justin a fost in Canada, pentru a sta cu familia lui, iar Selena a fost alaturi de mama ei, Mandy Teefey, dupa ce aceasta a pierdut sarcina. Canadianul si-a anuntat fanii ca va pleca in Las Vegas prin intermediul contului de Twitter: “Plec spre Las Vegas maine dimineata pentru a vedea ce mai este nou”, a spus artistul.

In timp ce cuplul se indrepta spre restaurantul unde a luat pranzul, Selena a afisat un zambet subtil, care lasa sa se vada faptul ca este fericita ca lucrurile revin la normal. Vedeta era imbracata in blugi, o bluza roz-portocalie, la care a asortat un fular crosetat si ghete. Parul era prins in coada de cal si pe maini avea o serie de bratari. Justin a optat pentru denim pentru inteaga tinuta. Adolescentul a purtat o camasa cu aspect uzat si o caciula bordeaux, fiind incaltat cu conversi.

Recent, Justin Bieber s-a certat cu prietenul lui cel mai bun, Chaz Somers, pentru a-si apara iubita. Chaz a afirmat ca Selena Gomez este impreuna cu Justin doar pentru imaginea si cariera lui muzicala. La auzul acestor cuvinte, Justin a sarit in apararea artistei si a marturisit ca nu ii place ca Selena sa fie vorbita de rau in prezenta lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu