luni, 2 ianuarie 2012

Kristen Stewart i-a pregatit o surpriza iubitului ei, Robert Pattinson. Afla despre ce e vorba!

Cuplul Kristen Stewart-Robert Pattinson au petrecut Craciunul departe unul de celalalt pentru a fi alaturi de familiile lor. Totusi, actrita i-a pregatit un cadou scump si modern, care sa recompenseze lipsa prezentei ei la masa de sarbatori.
Kristen Stewart i-a pregatit o surpriza iubitului ei, Robert Pattinson. Afla despre ce e vorba!
Revista US Weekly titreaza ca artista a cheltuit 12.000$  pe doua modele rare de chitara, pe care le-a achizitionat inainte de Craciun, special pentru Rob, care este un impatimit al acestui instrument.

Cadoul lui Kristen consta intr-o chitara 1959 Fender Jazzmaster si un 1947 K&F Lap Steel. Vanzatorul din magazin a afirmat ca vedeta era foarte mandra de obiectele alese.

“Kristen stia ce sa cumpere, pentru ca toata lumea de la magazin cunoaste gusturile lui Rob, acesta fiind un client fidel”, a spus proprietarul magazinului.

Nici Robert Pattinson nu se lasa mai prejos; el a fost fotografiat de paparazzi, cu doua zile inainte de a pleca spre Londra, intr-un magazin din Los Angeles.Tanarul i-a cumparat iubitei un poster vintage, care o infatiseaza pe actrita Essy Perrson intr-o scena din filmul “I, a woman”, din anul 1965. Essy Perrson si Kristen Stewart au trasaturi similare, ceea ce motiveaza alegerea lui Robert.

“Rob a petrecut putin peste o ora in magazin, alegand cadouri de Craciun”, a afirmat o persoana care l-a vazut in acel loc.

Avand in vedere faptul ca britanicul si-a petrecut Craciunul in Londra, iar Kristen a ramas in Los Angeles alaturi de familia ei, cei doi vor fi impreuna in noaptea dintre ani. Petrecerea pentru Revelion este organiazata de prieteni comuni, la Palihouse Holloway, unul dintre hotelurile preferate ale actorului, situat in West Holliwood.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu